pirmdiena, 2010. gada 1. novembris

Mammai arī patīk spēlēties!

          Kad piedzima pirmā meitiņa skaļi paziņoju, ka man nebūs nekas rōzā un manā namā nebūs bārbijas! Tagad par šo manifestu varu tikai pasmieties. Man pašai bērnībā bija tikai viena lelle Maijiņa. Tā bija ļoti īpaša, varbūt tāpēc īpaša, ka tik viena, tas tā, bet stāsts ir par manu princesīšu lellēm.
        Bebīšu (leļļu) laiks mums nu ir beidzies un ir sācies princešu - bārbiju periods. ka bārbijas tad bārbijas, lai būtu. Paprasot četrgadīgai, piecgadīgai meitenei, ko viņa vēlētos dzimšanas dienā, visbiežāk atskan vārds BĀRBIJA,vai bārbijai jaunu kleitu, nu viss,  kas ir saistīts ar šitām štellītēm. Tā es devos uz veikau , lai nopirktu bārbijai kleitu, bet ieraugot cenu un kvalitāti..... ui ui ui. Bet es taču varu uzšūt labākas un smukākaskleitas, un  man tak pilna māja ar auduma atlikumiem.
Nu lūk tā man tapa kleitas lellēm , jauka dāvaniņa bārbiju meitenēm.

principā ar šujmašīnu sanāk šūt ļoti maz, jo tas viss ir tik ļoti maziņš nu tik maziņš, ka ar roku šujot iznāk veiklāk un ātrāk
Man pat tā iepatikās šitā lietiņa, ka sašuvu kleitas ar savām meitiņu bārbijām


jā un šitā tika agrāk saģērbts bebis ar kuru vēl šad tad meitiņas paspēlējas

3 komentāri:

  1. Super kleitas! Ja vien es varētu atgriezties laikā, kad spēlējos ar bārbijām, tad šādas kleitas būtu mna vēlmju saraksta aukšgalā.

    AtbildētDzēst
  2. Riktiigi smukas kleitas-taa zaljaa jo iipashi patiik:)

    AtbildētDzēst
  3. ļoooti skaisti :)
    Man ar visu laiku neizdarīto darbu sarakstā ir bārbiju kleitas - nekādi nesanāk laika pieķerties, laikam jāsagaida, kad meitiņa paaugsies un pieprasīs nopirkt kleitu - tad nu gan, zinot kvalitāti un cenas (kā jau tu minēji) diez vai atļaušos ko tādu pirkt, būs vien jāšuj.

    Agrāk mācoties piegriežņu zīmēšanu biju savai vienīgajai Bārbijai sazīmējusi uz viņas izmēriem piegrieznes un šuvu drēbes pēc visiem reglamentiem :)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...