otrdiena, 2014. gada 15. jūlijs

Laminēt, gludināt, presēt ZIEDUS!

HERBĀRIJS

Vecā labā metode starp grāmatu lapām ir mans favorīts. bet pienāk tādi brīzi, kad ir kas aizmirsies un tad ātrais variants ir gludeklis.


Bet pienāk tādi brīzi, kad ir kas aizmirsies un steidzīgi ir jābrien pļavā un jāņem gludeklis talkā, lai dabūtu dzīvības sulu ārā.

zvaniņu manipulācijas ar gludekli sanāca pat interesants efekts, bet ir puķes kas nepadodas šim tūlīt un tagad.

Stūrī ielaminēju dzīvu sarkano āboliņu, tā jodzīgi izklausās dzīvu..., bet  redzēs pēc kāda laika , vai viņš mainīs krāsu, varbūt sapūs..

Ziedi starp grāmatas lapām, ko lasu garajos ziemas vakaros.....


7 komentāri:

  1. Super!Par ziedu laminēšanu nebiju iedomājusies!Ja vien tie tiešām nesabojājas -super uzskates materiāls!Labprāt uzzinātu pēc laika -kādi ir Tavi laminētie ziediņi!?

    AtbildētDzēst
  2. centīšos atrādīt, kas ar viņiem ir noticis pēc mēneša

    AtbildētDzēst
  3. ak vai, kāda daile!
    grāmatās likt, šķiet, vislabākais veids.
    un, labs pārsteigums, ja atrod kādu sakaltušu ziediņu pēc ilgāka laika, kad jau piemirsies...

    AtbildētDzēst
  4. Kaa ir nepieciešams, lai laminētu augus? Un kā tas ir darās?

    AtbildētDzēst
  5. Hei puiši, es gribētu pateikt lielu paldies LAPO MICRO FINANCE, kas man iedeva aizdevumu mana slimā bērna ārstēšanai. Es esmu tik priecīgs šodien tikties ar LAPO, sazinieties ar viņu pa Whatsapp +447868753778 vai e-pastu, ja jums nepieciešams steidzams aizdevums: lapofunding960@gmail.com

    AtbildētDzēst
  6. Sveiki. Kā beidzās "dzīvo" ziedu laminēšana? Nesāka pūt?

    AtbildētDzēst
  7. Sveiki visiem, esmu zaudējis naudu tik daudzām kompānijām, kuras ir uzdevušās par īstiem aizdevējiem, bet visas manas pūles ir bijušas veltas, esmu zaudējis vairāk nekā 35 000 eiro viltus aizdevējiem, kuri apgalvo, ka viņi nav. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar īsto aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu no viņa aizdevumu tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, bez bailēm sazināties ar viņiem pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...