trešdiena, 2010. gada 29. decembris

Ziemassvētku vēstuļu apmaiņas punkts

           Mēs ļoti ceram ka iepriecinājām Robertu un Lottu ar Ziemassvētku apsveikuma kartiņu! Tā kā  apstiprinājumu nesaņēmām kids cazette par apsveikumu nokļūšanu galapunktā, atrādu kā mēs ar  bēriem  gatavojām apsveikumus!!
te top zaļās ziemassvētku eglītes

Mamma tikai izgrieza elgītes, pārējo visu salīmēja bērni. Salīmē eglītes vienu uz otra un pielīmē rotājumus.

Egļu zaros sasēja meitiņa zvaniņus un saspieda spīdumiņus

Meitenēm bija liels prieks saņemt apsveikumus no citiem bērniem, katru dienu pēc apsveikumu izsūtīšanas Lottai un Robertam gājām un skatījāmies pastkastītē vai nav jau atsūtītas arī mums vēstulītes. Nebija ilgi jāgaida un vēstulītes bija klāt






mazā meitene drusku bija sataukusies ka lielā māsa saņēma  savu vēstulīti ātrāk, bet otra vēstulītes nebija ilgi jāgaida, jau nākošajā dienā bija klāt.


Liels paldies Akcijas rīkotājam KIDS GAZETTE, paldies par mazo Ziemassvētku brīnumiņu.

3 komentāri:

  1. mums gan neatnāca nevienam bērnam :(
    Prieks par Tavām meitiņām, čakli strādājušas un saņēma pretī arī skaistus apsveikumus

    AtbildētDzēst
  2. es jau tā kā drusku satraucos ka lielajai māsai atnāca apsveikums, mazā jau bija tā drusku sakreņķējusies nu visu laiku skandināja "kapēc man nav", bet vis labi beidzās!!!

    AtbildētDzēst
  3. man par laimi mazā meitiņa vispār to vēl neuztver, un lielais bērns vismaz ārēji ir vienaldzīgs, tāpēc es to pat neatgādinu, bet pašai gan mazliet žēl, ka to apsveikumu nav - tur jau bija tā sāls, ka tas ir jauks pārsteigums... :(

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...