trešdiena, 2011. gada 30. novembris

Mēs šodien satikām Ziemassvētku vecīti

           Šodien mums bija ne tik ļoti priecīgs pasākums, jo pēdējās atmiņas par zobārstu tā nepatīkamākās. Bet drosmīgi turējās mana vecākā jaunkundze un devāmies pie daktera, kas atrodas blakus Doma laukumam. Un, kas par priekiem, Ziemassvētku tirdziņš un īsts vecītis. Bērni bija sajūsmā, vesela māja ar lielām piparkūkām un jauks karuselītis, kā balva par drosmīgo turēšanos pie zobu daktera. Sākumā Ziemassvētku vecīti aplūkojām pa gabalu, tā kautrīgi tik pamājām. Bet metot vairākus lokus pa tirdziņu, pēkšņi nejauši saskrējāmies ar Ziemassvētku vecīti. Un nu kautrība bij jāmet pie malas un jāaprunājas ar Ziemassvētku vecīti.
          Eh, šī burvīgā bērnība. Fotoaparāta līdzi nebija,( par Ziemassvētku noskaņu Vecrīgā skatiet ceitas pasaulē) , bet sajūta vienkārši brīnumaina, bērni bija tik laimīgi. Ēda piparkūkas un vizinājās karuselī.
Un pilnai laimei, šovakar uzstādījām ar bērniem adventes kalendāru.


Kaut kā šogad sanāca tas pēdējā brīdi, plānots jau bija kādu laiciņu atpakaļ. Sagribējās man kādu paliekošu lietiņu arī citiem gadiem. Izvilku pārpalikumus no lina aizkariem un sašuvu dažāda lieluma  kabatiņas. Virsū salīmēju cipariņus jau pagājušogad iegādātos.


te jau man asistenti uzradušies kalendāra fotosesijā


ļoti burzīgs tas materiāliņš - lins, ah, mans perfekcionisms, bet galvenais jau bērna prieks.

Lai jums jauks šis Ziemassvētku laiks


8 komentāri:

  1. ...vēl viens smuks kalendārs, tikko ideju krellēs arī vienu skaistumu redzēju...

    AtbildētDzēst
  2. Man atkal ļoti patīk tas lina burzīgums :) Ļoti skaists kalendārs :) Saki, ko liksi kabatiņās iekšā???

    AtbildētDzēst
  3. Cik brīnišķīga ideja kalendāram!

    AtbildētDzēst
  4. katru nakti rūķis mums atnes kādu mazu dāvaniņu vai saldumiņu dubultā. nu kāds mazs nieciņš - matu sprādzīte, mazs blociņš, atstarotājs utt.

    AtbildētDzēst
  5. Spaarīte!
    Urrā, beidzot varu Tavā blogā komentēt. Pēc ntajiem komentēšanas mēģinājumiem vairāku mēnešu garumā! Katru Tavu jauno ziņu apskatos, bet sajūsmu paust komentāros neizdevās.

    AtbildētDzēst
  6. Skaists! :)) Man ļoti patīk lina vienkāršība, un sarkanie cipariņi! Dāvaniņu košums būs kā punkts uz i:))

    AtbildētDzēst
  7. ceita
    interesanti? vai tad ir kāda problēma par kuru es nezinu un varbūt es to kā varu novērst? kas tad īsti tur ir ar to maniem komentāriem

    AtbildētDzēst
  8. Es nekad nedomāju, ka publicēšu šo ziņojumu. Notika liela lieta, kas mainīja manu pasauli. Saņēmu kredītu, veiksmīgi nomaksāju parādus. dzīve šobrīd jūtas labi. Es biju parādā, man steidzami vajadzēja naudu. Vairāki tiešsaistes uzņēmumi, ar kuriem sazinājos, nevarēja man piedāvāt naudu, jo nevarēju samaksāt apstrādes maksu. mana draudzene Emīlija mani atsauca uz lapofunding960@gmail.com, es pieteicos un parakstīju viņu līgumu ar advokātu. ja jums ir nepieciešams godīgs uzņēmums, kuram varat uzticēties, lai pieteiktos kredītam, ļoti iesaku sazināties ar lapofunding960@gmail.com

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...