trešdiena, 2011. gada 24. augusts

Lapsiņa

              Pa galvu visu vasaru maisījās tas lapsiņas tēls. Beidzot saņēmos un sašuvu sen solīto lapsas masku. Ļoti vienkārša piegriezne, bet ak vai, nesanāca man iemūžināt kā tādu lapsēnu ātri uzmeistarot, ceru ka vēlāk man izdosies jums parādīt, kā pa fikso sašūt šādu cepurīti. Ar mani ir atgadījies, kas šausmīgs priekš blogera (esmu laikam kļuvusi atkarīga), kam patīk visu iemūžināt bildēs. Man blogošana bez bildēm ir vispār neblogošana. Es vairāk esmu baudītāja ar acīm, nekā tekstu lasītāja vai rakstītāja, tā nu viņš ir. Ar visiem remontiem ir pazudis mans fotoaparāta baterijas lādētājs, nu tas ir tā paslēpies, nu tā paslēpies starp mantu kastēm un maisiem... Domāju jau ka blogošanai būs jāmet miers uz kādu laiku, kad atcerējos ka kaut kur ir mans vecais aparātiņš.
Lūk kur mana feinā lapsiņa
 Sarafāns tapa no svārkiem, kas bija nedaudz par gariem
Manai mazajai mīlulei ar ļoti gribējās piemērīt lapsiņas kostīmu
Nu tik ļoti patikās viņai kleita, ka gribēja mazā lapsiņa doties uz veikalu pēc solītā kāruma šādā ietērpā, he he

9 komentāri:

  1. Reizēm pat bez bildēm - izlasot, šķiet- ka esi redzējis bildēs. Bet Lapsas tērps = nuu..., patiesi - tieši tik foršs.. lai es ar tādā gribētu uz veikalu iet:)

    AtbildētDzēst
  2. Lapsas tērps ļoti piestāv tavai mazajai lapsiņai:)Un tā aste, tā aste!!!

    AtbildētDzēst
  3. Tik skaistā tērpā var droši doties ne tikai uz veikalu...

    AtbildētDzēst
  4. Ļoti forša lapsiņa!
    Ir man arī krājumos viens skaisti oranžs džemperis pārstrādei. Būs jāatstāj vēl kādus pāris gadus pa plauktiem mētāties, kamēr dēliņam bērnudārzā/skolā vajadzēs kādu masku. Paldies par ideju! ;c)

    AtbildētDzēst
  5. ļoti smukas abas lapsiņas! ļoti skaists tērpiņš sanācis :)

    AtbildētDzēst
  6. Cik feina lapsiņa :) Man arī tāds tērps pat ļoti patiktu, tāpēc nebrīnos, ka mazā gribēja uz veikalu iet :)

    AtbildētDzēst
  7. Hei! super! Es arī reiz biju lapsiņas tērpā! Kaut kad sešos gados! Manējā bija gana šika, bet nu šī ir superduperfifīga! Un uz bodi vajadzēja tādai iet - ja es būtu pārdevēja, iedotu papildu sauju bonbongu!

    AtbildētDzēst
  8. šodien esmu sajūsmā. Esmu redzējis vairākus komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši kredītu no LAPO M-F, tāpēc nolēmu pieteikties, pamatojoties uz populāriem ieteikumiem un tikai pirms dažām stundām savā kontā apstiprināju kopējo summu 28 500 eiro. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...