pirmdiena, 2010. gada 27. decembris

Termo plēve


             Nekāda krustiņotāja neesmu(visu cieņu krustiņotājām), jo man nav tik daudz pacietības un laika lai izšūtu attēlus. Tāpēc rādu savu jaunatklājumu fikso aplikāciju. Zinu, ka ir speciāli veikali kur apdrukā t-kreklus un citas lietiņas, varu parādīt kā to  var izdarīt pats mājās un pagatavot burvīgas dāvaniņas!!


Tā kā man ir tintes printeris, es pērku termo plēvi - speciālu papīru , kas paredzēts tintes printerim. Uz termo plēves izprintē attēlu, nu kādu sirds tik vēlas un tad ar gludekli pielīmē pie auduma.

Ir divi veida:
  •  gaišiem audumiem paredzēts - plēvīte ir caurspīdīga, jārēķinās ka nav baltās krāsas un no tumšās atšķiras ar to ka jāiziprintē attēls spoguļattēlā

  • tumšiem audumiem paredzēts - plēve ir balta, necaurspīdīga
 atēls nav jāizdrukā spoguļrakstā, attēlu izdrukājam , apgriežam, noplēšam kreiso pusi un pielīmējam pie auduma
Jārēķinas ka  lapas ir A4 formātā un uz iepakojumu otrā pusē ir uzzīmēta instrukcija kā un ko darīt. Šos speciālos papīrus pirku Rīgā Stabu ielā 13  veikaliņā "Papīru nams"
un jā noteikti ir iespējams nopirkt šādus papīrus ar priekš lāzerprinteri.

 Lai attēlu izprintētu spoguļattēlā, programā printer properties ir jāuzliek t-shirt transfers un gatavs, un lūdzu neaizmirstiet par lupatiņu(uzlieciet uz plēves pirms gludiniet), lai nepaliek attēls pie gludekļa.

te ir mans rožainais enģelīts




mazais mīļspilventiņš

Un te 2 lielie spilveni






5 komentāri:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...