trešdiena, 2010. gada 1. decembris

Izstāde rūķim

         Katru gadu esam gaidījuši ziemasvētkus ar tēta atnesto šokolādes kalendāru. Šogad citu blogu ietekmē ar nolēmu uzmeistarot pati adventes kalendāru.  Apskatot tīteklī dažādo adventes kalendāru piedāvājumu, nolēmu ka varētu taisīt kopā ar bērniem, lai bērniem ar kāds prieciņš tiek, ka paši ar roku pielikuši.
        Vispār jau mums tas izvērtās par lielu  rosīšanos!!! Un bērnu jautājumi,  simts un viens par šo rūķu lietu. Vislielāko smaidu man un vīriņam izraisīja jautājums: 
kā rūķis tiks pie aukšējās zvaigznītes(kastītes)? ,   kam tūdaļ sekoja manas mazās princeses atbilde -  "viņš uzlidos uz mušiņas un ieliks dāvaniņu kastītē!!!!!

Vai bērni nav burvīgi .....un tā ticība ziemasvētku vecītim ...

 Piedodiet par bilžu kvalitāti



        Es tikai Adventes kalendāram salocīju 24 kastītes ar vāciņiem un   tālāk izpaudās bērni ar saviem darbiņiem, zīmēja, līmēja, lipināja un beigās sanāca izstāde rūķim, lai atnesot dāvaniņu rūķis var priecāties par skaistajiem darbiņiem . Beigās sanāca kalendārs gan bērniem gan rūķim!!

Mans 100%  favorīts ir

ziemassvētku rūķis ;)



Jaukus jums ar gaidīšanas svētkus!

3 komentāri:

  1. malači, ļoti par oriģināls tas kalendārs ir sanācis. Lai tik tas Rūķis tagad to visu piepilda...

    AtbildētDzēst
  2. Ar katru adventes kalendāru manas acis ir aizvien lielākas un lielākas-nu kā var kaut ko tik FORŠU izdomāt?! Superīga ideja. Un galvenais, ka bērni ir procesā iesaistīti!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...