pirmdiena, 2011. gada 18. aprīlis

Kleitas pārvēršas par svārkiem

      Meitenes tik ļoti bija iemīļojušas tās kleitas, ka nācās darīt ko lietas labā. Jo manas meitiņas jau ir izaugušas no tām kleitām, bet kleitiņas kaut kā neaug līdzi. Kaut gan mana mazā meitene stīvēja vienalga tās kleitas mugurā, ar visu to, ka pogas vairs netaisījās ciet.
Ņēmu un sameklēju bildes, kur redzams kā izskatās kleitas, kad vēl derēja, pirms 2 gadiem. Man jau ar ļoti iepatikās audums tām kleitiņam, tāpēc jau es viņas ar nopirku, nu ļoti man simpatizē tās samta puķītes uz auduma.
Steidzīgi savajadzējās koncerta tērpi meitenēm un sanāca ar realizēt jau sen aizkavējušos  ideju, dot vēl vienu dzīvi kleitiņām un pārvērst par svārkiem. Žēl tomēr mest tādas kleitas ārā vai dot citiem valkāt, ja ir iespēja pārveidot un turpināt valkāt un meitenēm jau ar vajag jaunas skaistas štātītes, ko pucēties.

Nogriezu kleitas apakšējo daļu nost un augšējo daļu sagriežu šaurās strēmelēs, lai sanāktu jostiņa, ievēru gumiju un svārki gatavi.
Tā kā nemetam laukā smukās mazās princeškleitas, bet dodam tām iespēju dzīvot vēl vienu dzīvi un protams mazajām modes dāmām ir jauna štātīte.

4 komentāri:

  1. Kāda forša ideja! Tagad nožēloju, ka dažu labu smukumkleitu esmu citiem atdevusi:(

    AtbildētDzēst
  2. kleitas patiešām skaistas - man jau gan būtu žēl tās sagriezt :), esmu tik mantrausīga, ka visu smuko un mīļo cenšos saglabāt, lai gan ar prātu jau apzinos, ka labāk to būtu pārveidot un vēl palietot :)

    AtbildētDzēst
  3. Skaisti!Tā tās mīļdrēbītes nereti aug līdzi bērņukiem!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...