otrdiena, 2012. gada 24. aprīlis

Kukainīši

Seminārs ir pagājis un nu es varu jums atrādīt roku lelles- kukaiņus. Uzdevums man bija ļoti interesants un radošs. Man tika atnesti 2 pelēki pirkstaiņi un divi melni cimdiņi, no kuriem man palūdza izveidot taureni, biti, biz-biz māri un odu. Ar bizbizmāri un taureni  man gāja diezgan viegli. Vēl noteikti man bija jāņem vērā tas, ka tie kukainīsi būs jāatpazīst div-gadniekiem un trīs-gadniekiem. Visgrūtāk man gāja ar odiņu, nācās man drusku palauzīt galvu kā viņu uz taisīt, jo attiecībā pret taureni un bizmāri odiņam vajadzētu tak būt maziņam. Un kāds viņš vispār izskatās, jo es parasti tik odiem aplaudēju un viņus īpaši nepētu.
Te nu visi kukainīši 




Bizmārīte



Taurenis



Bite




Odiņš





Bizmārītei rokas pirksti ir kā kājiņas, tik jākustina pirkstiņi ja bizmāre grib rāpot.




taurenim cimda pirkstiņi tiek izmantoti kā radziņi





bitītei cimdu pirksti ir kā radziņi un arī kājiņas, tik dod fantāzijai vaļu



 Odiņš ar savām daudzajām kājām

svētdiena, 2012. gada 22. aprīlis

Raffaello

Pēc lielākas pauzes esmu atsākusi pērļot. Sapērļoju daudz daudz tā sauktās rafaello bumbiņas.Jau vairs neatceros kas viņas tā nodēvēja, bet tā nu viņas ir ieguvušas sev vārdu.


Pirmo reiz tik daudz taisīju, vienu viet.  Tā bija dāvana burvīgākajai skolotājai Sarmītei. Viņa ir skolotāja ar lielo burtu, kārtīgs sava amata veicējs. Viņa strādā ar sirdi un dvēseli, tik profesionāla  un kolosāla skolotāja. Mans bērns ar prieku brauc pie viņas uz dziedāšanas stundām.
Tā kā mans dators paņēma sev līdz nebūtībā visus foto, tad nevaru jums parādīt nevienu bildi ar skolotāju Sarmīti, bet te interneta dzīlēs šo to atradu.
Sanāca man tāds maziņš slavinājums skolotājai, bet es nespēju klusēt par lieliskiem cilvēkiem, kuri dara tik labus darbus kā māca mūsu bērnus un vēl tik lieliski.

Nu lūk, tādas nu man sanāca raffaello krellītes.



piektdiena, 2012. gada 6. aprīlis

otrdiena, 2012. gada 3. aprīlis

Lieldienas zaķi

Gatavojamies Oliņ'svētkiem un turpinām baudīt  neierastās pavasara izklaides.


Mani experimenti ar pom pom darinātāju turpinās. Viņš ir tik ērts un parocīgs darbarīks ka prieks taisīt bumbuļus. Un galvenais ka ātri.


Šis pom pom maker man tika iedots izmēģināšanai, nezinu kā viņš tulkojas latviešu valodā, bet es viņu dēvēju par pom pom darinātāju. Meklējot interneta dzīlēs šo instrumentu, lai ar jums padalītos, kā es taisu šos ātros bumbuļus, atradu vēl feināku variantu. Ar šo instrumentu nav tik uzmanīgi jāgriež pušu dzija, jo pietur piespiestā detaļiņa. Skatieties paši.

http://www.yarnheaven.com/shop/ccdata/images/smallMain_5_105.jpg  
Te var apskatīt kā top tie bumbuļi ar šo darbarīku.



Nu tad atrādu savus experimentus 
 Lieldienu zaķi

Mauriņ'  zaķēni




Pogu trusis



Lieldienu olu sargātājs
 Un vēl rādu jums burvīgas pom pom virtenes idejai, bet  ne manas.

http://honestlywtf.com/diy/diy-pom-poms/

pirmdiena, 2012. gada 2. aprīlis

cip cip , čiep čiep čiep

Brīvdienas tādas ražīgas mums sanākušas kopā ar bērniem. Svētdien  apmeklējām Putnu dienas Rīgas zoo, jo sestdien bija tāds laiciņš, nu tāds laiciņš...Kaut gan to pēc šī rīta baltā  pārsteiguma gan vairs nevarētu teikt. Būris ir sanaglots un ceļos uz strazdu koloniju, nu jau tā to var saukt, jo šis jau laikam būs piektais būris.


Es jau drusku sāku satraukties vai drīkst strazdu būrus tik cieši likt kopā, bet drīkst, šie labi sadzīvo cieši kopā.


 Šis man sanācis tāds putnu blogieraksts. Un nu, kas mums ir sanācis no tiem dzeltenajiem  pom-pom bumbuļiem.


 tā mēs sataisījām kopā ar bērniem, veselu cāļu saimi.


Gaidām un Svinam Oliņ' svētkus!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...